Download vores gratis materiale

Er du nysgerrig på, hvordan QRM reducerer gennemløbstider med op til 80% og samtidigt øger kvalitet og reducere omkostninger, så læs mere i vores gratis materiale

Download

    Mød teamet:

    Peter Georg Jahn

    QRM Coach / Grundlægger

    20 års national og international erfaring med produktionsledelse, projektledelse og produktudvikling for mellemstore og store virksomheder, suppleret med 10 års erfaring som ledelseskonsulent inden for kvalitetsledelse, Lean, Demand Flow Technology og senest QRM. Uddannet i QRM-konceptet af Rajan Suri på QRM Centeret i Madison, WI og QRM certificeret.

    Ruben Sørensen

    QRM Coach

    En fast del af QRM Danmark siden starten af 2013. Ageret tovholder og supporteret både nationale- og internationale projekter inden for bl.a. QRM, Supply Chain Management og Lean. Nøglebrik i den konstante udvikling af QRM Danmarks førende uddannelsesmateriale og fast tilkoblet QRM Danmarks uddannelsesprogram.    Gustav Bonvang

    IT- og kommunikations-ansvarlig

    Gustav er studerende, har været ansat i QRM Danmark siden 2015 og står for design og vedligehold af hjemmeside og sociale medier, samt udvikling af markedsføringsmateriale.

    Vi er medstiftere af det europæiske QRM Netværk

    Efterspørgslen på Quick Response Manufacturing stiger ikke kun i Danmark og norden, men også i resten af Europa. Derfor valgte QRM Danmark i 2013 at være en af tovholderne på at få et europæisk samarbejde op at stå. Det lykkedes og i dag er vi medlemmer af det europæiske QRM netværk. Det europæiske QRM netværk består af QRM eksperter fra hele Europa og formålet med netværket er at udvikle og promovere Quick Response Manufacturing, etablere vidensdeling mellem landegrænser og at udføre paneuropæiske projekter.


    Læs mere om det europæiske QRM netværk, QPN