Om QRM Danmark


QRM Danmark har reduceret gennemløbstider hos danske og nordiske virksomheder med 50-80%, hvilket har medført markante forretningsmæssige fordele, både internt og eksternt. Vores kunder er blevet agile og er nu i stand til at reagere lynhurtigt, og det udnyttes som en ekstra konkurrenceparameter.

Behovet for fleksibilitet og evnen til at reagere hurtigt er stigende i takt med at kunder efterspørger løsninger, der i højere grad er tilpasset deres specifikke behov.

Igennem grundig analyse identificeres de forretningsområder, hvor hastighed har en strategisk effekt og kan sikre vækst på bundlinjen. Herefter udnytter vi vores brede erfaring og viden inden for Quick Response Manufacturing, Lean og Supply Chain Management til at skræddersy projekter som implementeres i hele værdikæden, i tæt samarbejde med kunden.

Vores projekter implementeres bredt i organisationen inden for service, industri og det offentlige.

QRM Danmark er en danskejet virksomhed med betydelig praktisk erfaring fra små, mellem-store og store virksomheder, kombineret med en akademisk forankring omkring universitetsmiljøet. Vi arbejder tæt sammen med alle niveauer i organisationen for at sikre, at vores projekter bliver foranket i kulturen.


Kontakt os


Hvis du er blevet interesseret i QRM strategiens mange muligheder eller i nogle af vores mange andre tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så vi kan tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Peter Georg Palmelund-Jahn

Direktør og stifter

20 års national og international erfaring med produktionsledelse, projektledelse og produktudvikling for mellemstore og store virksomheder, suppleret med 10 års erfaring som ledelseskonsulent inden for kvalitetsledelse, Lean, Demand Flow Technology og senest QRM. Uddannet i QRM-konceptet af Rajan Suri på QRM Centeret i Madison, WI og QRM certificeret.

QRM Danmark / Jylland

 Obkærvej 12, 7100 Vejle

 +45 50 50 46 22

 pj@qrmdanmark.dk

Lyst til at høre mere fra os? Tilmeld dig vores nyhedsbrev
- så er du altid opdateret på QRM fronten

Tilmeld