Uddannelse hos QRM Danmark

Bliv uddannet AF undervisere med den største værktøjskasse inden for virksomhedsoptimeringHos QRM Danmark har vi stort fokus på at uddanne virksomheder inden for vores ekspertiseområder. Alle vores uddannelser og kurser er en solid blanding mellem teori og praksis hvor deltagerne får konkrete værktøjer at arbejde videre med. Alle deltagere på vores uddannelser og kurser vil få tildelt et uddannelses-/kursusspecifikt certifikat som bevis på deltagelse. Vi afholder løbende vore uddannelser og kurser hvor alle kan tilmelde sig, men vi har også stort succes med virksomhedsspecifikke forløb.  

Alle vores uddannelser kan kombineres med vores ydelser

Kontakt os og hør mere 

QRM Introduktion

5 Halve dage - Pris: kr. 7.500

På uddannelsen, QRM Introduktion, vil deltagerne blive introduceret til Quick Response Manufacturing. Uddannelsen løber over 5 halve dage som primært vil foregå om eftermiddagen med en uges mellemrum. På den sidste dag afsluttes uddannelsen med et referencebesøg hos en virksomhed som aktivt arbejder med QRM. Uddannelsen tager udgangspunkt i nogle af kapitlerne fra Rajan Suris bog, "It's About Time", og deltagerne vil til hvert modul skulle læse et aftalt afsnit hvorefter der vil være en fælles gennemgang af hovedpunkterne.     

QRM Implementering

5 dage - Pris: kr. 15.000

Uddannelsen, QRM Implementering, er vores mest eftertragtede uddannelse. Uddannelsen består af 3 moduler og varer ialt 5 dage. Uddannelsen løber over 3 måneder hvor de 3 moduler ligger med 2-3 ugers mellemrum. Under hele uddannelsen vil der være en gennemgående case hvor deltagerne vil gennemgå alle faserne af et Quick Response projekt. En deltager som har gennemgået QRM Implementering vil være i stand til at gennemføre Quick Response implementeringer med støtte fra deltagere fra QRM Introduktion.

System Dynamics

1 dag - pris: kr. 3.500

Som nogle af de eneste i Europa udbyder QRM Danmark kursus i System Dynamics. Kursets længde er på 1 dag, og her introduceres deltagerne for teorien om hvordan dynamiske systemer opfører sig i forskellige miljøer, herunder bl.a. køteori, WIP contraints, CONWIP og Kingman kurven. Efter kurset vil deltagerne have indgående kendskab til System Dynamics samt vide hvordan disse naturlove påvirker jeres virksomhed. Deltagerne vil ligeledes få viden om værktøjer og metoder til at håndtere og måle på indflydelsen af System Dynamics i netop jeres virksomhed.   

"Kurset gav også god mulighed for at netværke med andre virksomheder og dermed hente inspiration til at se udfordringerne fra en ny vinkel" 

Lone Gloy, Produktionsleder hos OJ Electronics

vi udbyder løbende vores uddannelser

Kontakt os i dag og hør, hvornår vi har plads 

Planlægning i dynamiske miljøer

1,5 dag - pris: kr. 3.500 excl. hotel

Uddannelsen introducere deltagerne for planlægning i dynamiske miljøer og forklare hvorfor planlægning kan være en stor udfordring i mange virksomheder. På uddannelsen vil deltagerne bl.a. stifte bekendskab med kanbansystemer, forskellige planlægningstavler, POLCA, System Dynamics og genbestillingsalgoritmer. Varighed for uddannelsen er 1,5 dag, hvor deltagerne mødes om middagen dag 1 for herefter at overnatte på et udvalgt sted, for at dagen efter, genoptage forløbet dag 2.  

Struktureret problemløsning og løbende forbedringer

1 dag - pris: kr. 3.500

Uddannelsen introducere deltagerne for en struktureret måde at arbejde med problemløsning og løbende forbedringer. Uddannelsen vil være et miks af praksis og teori og deltagerne vil blive stillet overfor diverse cases som skal løses. Deltagerne vil gennem dagen afprøve forskellige værktøjer og rapporteringsmetoder som efterfølgende vil kunne benyttes i jeres virksomhed. Varighed for uddannelsen er 1 dag.